Advies en ontwikkeling

Opleidingen zijn voor u geen dagelijks werk. U weet wel welk doel u binnen uw organisatie wilt bereiken, maar welke opleidingen sluiten hier het beste bij aan?

Standaardopleidingen

Bij Geers opleidings- en adviesbureau hoeft u alleen de richting aan te geven. Wij verdiepen ons in uw bedrijfscultuur en uw doelstelling en geven aan of u het gewenste resultaat kunt bereiken met één van de standaardopleidingen of dat de kans op succes groter is met een maatwerkopleiding.

Maatwerkopleidingen

Voor uw specifieke doelstellingen ontwikkelen wij de maatwerkopleiding die u en uw medewerkers verder helpt. Deze opleidingen variëren van effectieve communicatie tussen operators en het lezen van technische tekeningen tot de verzending van chemische stoffen. Wilt u meer informatie over maatwerkopleidingen, dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Advies

Hebt u besloten om uw medewerkers een bedrijfsopleiding aan te bieden? Dan kan Geers opleidings- en adviesbureau u hierin begeleiden. Wij beschikken over de professionele hulpmiddelen om het huidige niveau van uw medewerkers te bepalen en de gewenste doelen te formuleren.

Onze hulpmiddelen:

  • Intredetoetsen voor de bepaling beroepskwalificatieniveau I, II, III of hoger
  • Opleidingsplannen op individueel en afdelingsniveau